Цветове, срок на изработка и условия за поръчка на сватбени покани

Поканите, предлагани в този онлайн магазин се изработват специално за вас, в момента на поръчката. Те НЕ СА внос от чужбина.

Това значи, че можем да ги изработим в различен цвят от този на снимката, за да пасват на цветовата схема на вашето събитие.

Тъй като поканите се изработват на момента, поръчките имат срок за изпълнение

***Важно! Описаните срокове са ориентировъчно максимално време за изработка. Ако графика ни е свободен, има вероятност да получите поканите си много преди края на дадения срок***

СТАНДАРТНА ИЗРАБОТКА – 14 работни дни. Изключения се правят за много големи поръчки за сложни модели или за сезона на баловете и сватбите, когато при натоварване срока може да е по-дълъг.
БЪРЗА ИЗРАБОТКА – 7 работни дни. Надценката за такъв тип поръчка е 10% от общата стойност.
ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА – 3 работни дни. Надценката за такава поръчка е 40% от общата стойност.

 

Цената на поканите НЕ включва текст. При желание да се разпечата текст, той се заплаща отделно и задължително се оставя капаро.

За поръчки над 30 броя, капарото е задължително. То покрива някои от разходите ни за материали и се приспада от наложения платеж на пратката ви. При отказ от страна на клиента да вземе пратката, капарото НЕ СЕ възстановява.

Капарото се заплаща по банков път или чрез еконт, към фирмената ни сметка.

Картоните „стандарт“ и „перла“ са на различни цени, затова обмислете добре избора си преди да маркирате опцията.

Всяка промяна промяна в дизайна на поканата (картинка, орнаменти, добавяне на релеф и др.) се таксува еднократно, без значение от поръчаната бройка. Това не важи за промяна в цвета на картона, освен ако тази промяна не налага използването на картон тип Перла, който е на малко по-висока цена.